DENNÝ LUKOSTRELECKÝ TÁBOR
DENNÝ LUKOSTRELECKÝ TÁBOR

DENNÝ LUKOSTRELECKÝ TÁBOR

Lukostrelecká akadémia X10 Academy v Košiciach organizuje letný denný lukostrelecký tábor na svojej lukostrelnici. Tábor je určený pre všetky deti vo veku 9 – 12 rokov, dievčatá a chlapcov, ktorí majú záujem vyskúšať si lukostreľbu, naučiť sa správne strieľať z luku a užiť si leto v kruhu rovesníkov formou zábavných cvičení a hier. Tréneri našej akadémie pre deti pripravili zaujímavý program a pridajú aj rôzne doplnkové aktivity. Nemusíte mať žiadne skúsenosti ani vybavenie. Naši tréneri Vás naučia ako zaobchádzať s lukom a zapožičajú Vám všetko potrebné lukostrelecké náradie.

KEDY?

25. – 29. Júl v čase od 8:00 do 16:00

Strelnicu aj s podrobným popisom, ako sa na ňu dostať, nájdete na našej stránke v sekcii „Kontakt“

V cene denného tábora (150eur) sú zahrnuté zapožičanie lukostreleckého náradia, zapožičanie terčov a terčovníc, strava (desiata, obed, olovrant) , pitný režim a iné doplnkové aktivity. Pozrite si harmonogram denného lukostreleckého tábora.

Neváhajte a prihláste Vaše dieťa do denného tábora priamo k nám. POZOR, máme obmedzený počet miest. Prihlášku si môžete stiahnuť TU. Po vyplnení ju naskenujte a odošlite na emailovú adresu lukostrelecka.akademia@gmail.com.

Po úspešnom absolvovaní denného tábora Vám ponúkame možnosť zapísať Vaše dieťa do našej akadémie a spoločne s našimi členmi pokračovať v lukostreleckom tréningu a príprave pre Slovenské a medzinárodné súťaže.

V prípade záujmu a otázok nás kontaktujte na náš email lukostrelecka.akademia@gmail.com , alebo na telefónnom čísle +421 915 633 116.

Tešíme sa na Vás!